fbpx

2024

 

Allroad & Adventure Travelers reizen

Doorheen de veranderende wereld gaan we terug rustig van start in 2024 met de Adventure Trip Vogezen, als de Kove rally motoren er zijn zal zeer waarschijnlijk ook Raid de Draa terug komen… Stay Tuned 


Hoe moet jij het avontuur inschatten?

De grootste droom begint met een reis die jij en je motor aankunnen. Vermits dat we sporten met de motor is door de jaren heen gebleken dat opbouwen nog altijd het meeste succes heeft. Je loopt ook geen marathon vanuit het niets.

Om iedere sportieve offroad rijder die zich voorbereid heeft tijdens onze opleidingen, ritten en reizen de uitdaging op maat te geven, zijn er door de jaren heen reizen in verschillende moeilijkheidsgraden ontstaan.
Zo zijn de korte kampeer reizen met bagage op de motor een ideale manier om jouzelf voor te bereiden op  een groter avontuur.


Hou rekening met het vast gegeven dat doorheen de jaren steeds terug komt: het avontuur is ALTIJD harder & zwaarder dan wat men op foto of film ziet. 

GOED OM WETEN:
Jowi Reizen is een erkend reisbureau dat vele avontuurlijke partners huisvest. Uw reservering is dus in goede handen.
Maar ook langs onze kant hebben wij Endurofun en Jowi Reizen, geopteerd om een samenwerking aan te gaan en onze klanten goed en correct op een veilige manier te kunnen dienen. M.a.w al uw reserveringen ten huize Jowi Reizen zijn verzekerd door het garantiefonds. Dit wil zeggen, bij eender welke oorzaak dat we een reis niet kunnen laten doorgaan, krijgt U als klant 100% uw betaalde reisbedrag terug, of kan U kiezen om deel te nemen aan een andere reis.

Lees ook zeker dat Endurofun in Frankrijk met een erkende plaatselijke gids werkt met de nodige diploma’s zoals de Franse wetgeving voorschrijft. Bij ons vertrek je en kom je thuis met uw motor, motoren afnemen is niet bij ons het verhaal.

Opgelet: vanaf 2018 wordt het +160kg segment ook echt +160kg motoren.
Doordat de fabrikanten steeds lichtere motoren maken vallen de KTM 690 & Husqvarna 701 voortaan uit de boot met hun 145kg motoren. Voortaan kunnen die terecht met Endurofunky -160kg evenementen & opleidingen & reizen.

Deze is er 2024

Allroad Adventure Vogezen
Juni

nieuwe formule
Mogelijkheid om een dagje bochtjes te pikken
en af te wisselen met een dag offroad

Beginners reis *

Deze komt er misschien in 2024

Raid De Draa 
 September 

De mooiste, de hardste, de tofste.
Op eigen houdtje of onder begeleiding door Marokko met bagage op de motor,
van hotel naar hotel. #Rallystyle

*****